Laatste wijziging aan deze pagina: 16/03/2019
  Formulieren.  
 
 
 

Om u als lid van een schietsport-vereniging in te schrijven moeten een aantal formulieren worden ingevuld. Voor de HPSV afd. Schieten zijn dat:

 • het aanmeldingsformulier voor de vereniging, dat is te vinden op de webpagina van de HPSV op het intranet van Eenheid Den Haag. Bent u niet werkzaam bij die eenheid maar bent u wel gerechtigd om lid te worden (zie hiervoor de pagina Contactgegevens onder Wilt u lid worden?) dan kunt u dat formulier hier downloaden.
  Het is een Word-document dat u na openen direct kunt invullen, afdrukken en eventueel opslaan.
 • De WWM/CWM 2014 stelt ons verplicht meer informatie van u te vragen. Het daarvoor benodigde formulier (de zgn. Eigen verklaring Aspirant Schietsportvereniging) kunt u hier downloaden.
  Het is een Word-document dat u na openen direct kunt invullen, afdrukken en eventueel opslaan. Bij het invullen moeten óók de persoonsgegevens worden ingevuld.
 • Indien u niet bij een andere schietsportvereniging bent aangesloten dient u bij (of kort na) de aanmelding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Het hiervoor benodigde aanvraagfurmulier kunt u hier downloaden.
  Dit is een pdf-bestand dat u kunt afdrukken en daarna gedeeltelijk invullen. Als u het daarna bij één van de bestuursleden inlevert kan die zorg dragen voor verdere invulling. Daarna kunt u het inleveren bij het gemeentehuis.
 • Hoe u de aanvraag voor een VOG moet invullen staat in deze instructie.
 
 
 
 

Voor het aanvragen of verlengen van een verlof tot voorhanden hebben dient u onder andere een eigen verklaring te overleggen.

 • Voor zowel de eerste aanvraag als voor het verlengen is het WM32 formulier nodig.